De beste crypto broker van Nederland

Op zoek naar de beste crypto broker van Nederland? Bekijk hieronder onze top 5 van beste crypto brokers. 

beste crypto broker

Crypto brokers en exchanges zijn er tegenwoordig in overvloed. Met de recente explosie in populariteit van cryptocurrencies, zijn er steeds meer mensen die beginnen met het handelen in crypto. Met zoveel opties die er zijn, kan het echter moeilijk zijn om te weten waar te beginnen en welke crypto broker het beste voor jou is.

Een crypto broker is in wezen een tussenpersoon die je helpt bij het kopen en verkopen van cryptocurrencies. Ze kunnen je helpen de beste prijzen te vinden en door de vaak volatiele markt te navigeren. Hoewel er tal van gerenommeerde brokers en exchanges zijn, is het belangrijk om jouw onderzoek te doen voordat je er een kiest. In dit artikel geven wij een top 5 van de beste crypto brokers en exchanges van dit moment.

De beste crypto broker vinden

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het vinden van de beste crypto broker. De eerste is regelgeving. Zorg ervoor dat de crypto broker of exchange wordt gereguleerd door een financiële autoriteit. Dit zorgt ervoor dat de broker zich aan bepaalde regels en voorschriften houdt, die je als handelaar kunnen beschermen. Een crypto broker die zich goed aan de regels houdt is Bitvavo. Bitvavo is een Nederlands bedrijf die zich aan de Nederlandse regels houdt.

Een ander ding om naar te zoeken is de klantenservice. Een goede crypto exchange of broker heeft een uitstekende klantenondersteuning, zodat je altijd hulp kunt krijgen wanneer je die nodig hebt. Bij een broker gaat het vaak om grote bedragen waarmee je handelt, dus is het fijn als je snel hulp krijgt als er problemen zijn.

Zoek ten slotte naar een broker met lage kosten. Sommige exchanges brengen hoge kosten in rekening, die ten koste kunnen gaan van jouw winst. Zoek naar een makelaar met lage kosten, zodat je meer van jouw geld kunt houden. Een voorbeeld van een crypto broker met hele lage transactiekosten is Binance. Bij Binance betaal je maar 0,10% transactiekosten. Dit is zeer weinig in vergelijking met de concurrenten.

Crypto brokers vergelijken

Er zijn een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het vergelijken van crypto brokers. De eerste is welke soorten cryptocurrency’s biedt de broker aan? Sommige bieden alleen Bitcoin aan, terwijl andere een veel bredere selectie hebben. Ten tweede, wat zijn de kosten die aan elke makelaar zijn verbonden? Sommige hebben hogere kosten voor het kopen en verkopen van cryptocurrency, en sommige hebben ook maandelijkse of jaarlijkse kosten die je moet betalen. Ten derde, hoe is de klantenservice voor elke crypto exchange? Dit is belangrijk om te overwegen, want als je vragen of problemen hebt, wilt je hulp kunnen krijgen van iemand die deskundig en snel is. Tot slot, welke beveiligingsfuncties biedt elke broker? Dit is belangrijk om te overwegen, omdat je zeker wilt weten dat jouw geld veilig is.

Zodra je al deze factoren hebt overwogen, kun je crypto brokers naast elkaar gaan vergelijken om te zien welke het beste bij jouw wensen past. Wij hebben naar aanleiding van een onderzoek een lijst gemaakt van de beste crypto brokers van Nederland. Onze top 5 is als volgt:

crypto app

Bitvavo

Bitvavo logo

Bitvavo is een cryptocurrency broker waar je cryptocurrency’s kunt kopen, verkopen en verhandelen. Je kunt Bitvavo ook gebruiken om jouw cryptocurrency’s op te slaan. Bitvavo rekent een vergoeding van 0,25% voor alle transacties. Dit is aan de lage kant als je kijkt naar andere crypto brokers. Zo rekent BLOX 1%.

Bitvavo is een van de weinige brokers waarmee je cryptocurrency’s kunt verhandelen zonder tussenkomst van een derde partij. Dit betekent dat je direct met andere gebruikers op het platform kunt handelen. Bitvavo biedt ook een mobiele app zodat je onderweg kunt handelen.

Naast deze voordelen is ook een groot voordeel van Bitvavo dat het een Nederlands bedrijf is. Doordat het een Nederlands bedrijf is houdt Bitvavo zich aan de Nederlandse wet en regelgeving. Hierdoor wordt Bitvavo gereguleerd door veel financiële instanties.

Als je op zoek bent naar een makelaar die lage kosten en directe handel biedt, dan is Bitvavo het overwegen waard.

Waarom beleggen bij Bitvavo?

Crypto brokers zijn bedrijven die namens hun klanten cryptocurrency’s verhandelen. Ze rekenen meestal een commissie of vergoeding voor hun diensten, deze vergoeding worden ook wel transactiekosten genoemd.

Bitvavo is naar onze mening een hele goede crypto broker. Hier hebben wij een aantal redenen om te beleggen bij Bitvavo:

 • Het is een Nederlands bedrijf
 • Bitvavo rekent lage transactiekosten van 0,25%
 • Bitvavo heeft rond de 175 cryptocurrency’s beschikbaar, dus een breed aanbod aan cryptocurrency’s.
 • Bitvavo heeft een Nederlandse klantenservice waar je bij terecht kun als je vragen of problemen hebt.

Wij vinden Bitvavo de beste crypto broker van Nederland.

Wat zijn de voordelen van Bitvavo?

Bitvavo is een cryptocurrency broker waarmee je cryptocurrency’s kunt kopen, verkopen en opslaan. Ze bieden een verscheidenheid aan functies waardoor ze een geweldige optie zijn voor diegenen die willen investeren in cryptocurrency’s.

Enkele voordelen van Bitvavo zijn:

 • Lage kosten: Bitvavo rekent 0,25% per transactie, waardoor ze een van de meest betaalbare makelaars zijn die er zijn.
 • Een brede selectie van cryptocurrency’s: Bitvavo biedt meer dan 175 verschillende cryptocurrency’s om uit te kiezen, dus je zult zeker de juiste voor jou vinden.
 • Eenvoudig te gebruiken: het platform van Bitvavo is gebruiksvriendelijk, zelfs voor degenen die nog niet eerder in cryptocurrency’s hebben geïnvesteerd.
 • Uitstekende klantenservice in het Nederlands

Wat zijn de nadelen van Bitvavo?

Bitvavo is een digitale valuta-uitwisseling die in 2018 in Nederland is opgericht. Het bedrijf stelt gebruikers in staat om cryptocurrency’s zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP te kopen, verkopen en opslaan. Bitvavo heeft niet alleen maar voordelen.

De nadelen van Bitvavo zijn onder meer:

 • Het bedrijf brengt een vergoeding van 0,25% in rekening voor alle transacties, wat hoger is dan bij een crypto broker zoals Binance.

Voordelen

Nadelen

eToro

eToro logo  Als je in cryptocurrency wilt investeren, moet je in de meeste gevallen een crypto broker gebruiken. Een crypto broker is een platform waarmee je cryptocurrency’s kunt kopen en verkopen. Je kunt het zien als een aandelenbroker, maar dan voor cryptocurrency’s. Crypto exchanges brengen meestal een commissie of vergoeding in rekening voor hun diensten.

Een hele grote crypto broker in de wereld is eToro. Bij eToro kun je niet alleen terecht voor crypto, maar ook kun je er: Forex, aandelen, ETF’s en meer kopen. Bij eToro kun je ook cryptocurrency’s kopen.

Waarom eToro?

eToro is een sociaal investeringsplatform waarmee gebruikers verschillende activa kunnen verhandelen, waaronder cryptocurrency’s. Het platform is ontworpen voor zowel ervaren als beginnende beleggers en biedt een aantal functies die het een aantrekkelijke optie maken voor diegenen die betrokken willen zijn bij de cryptocurrency-markt.

Een van de belangrijkste voordelen van eToro is de sociale handelsfunctie, waarmee gebruikers in realtime kunnen zien wat andere handelaren doen en hun transacties kunnen kopiëren. Dit kan handig zijn voor degenen die nieuw zijn op de markt en niet de tijd of kennis hebben om zelf te handelen.

Een ander belangrijk voordeel is de CopyPortfolios-functie van eToro, die gebruikers toegang geeft tot een gediversifieerde portfolio van activa, waaronder cryptocurrency’s. Dit kan beleggers helpen risico’s te beperken en te profiteren van kansen in de markt.

Wat zijn de voordelen van eToro?

eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers verschillende financiële instrumenten kunnen verhandelen, waaronder cryptocurrency’s. Het platform is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en is ideaal voor mensen die nieuw zijn in online handelen. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van eToro is dat het een verscheidenheid aan functies biedt die je kunnen helpen weloverwogen handelsbeslissingen te nemen. Het platform biedt bijvoorbeeld toegang tot realtime marktgegevens en analysetools, evenals een gemeenschap van gelijkgestemde investeerders met wie je contact kunt maken en van kunt leren. eToro biedt ook een demo-account die perfect is om jouw handelsstrategieën te oefenen voordat je echt geld op het spel zet. Zo kun je eerst kijken of beleggen voor jou is weggelegd. 

Wat zijn de nadelen van eToro?

eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers verschillende activa kunnen verhandelen, waaronder cryptocurrency’s. Hoewel het platform een aantal voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen aan het gebruik van eToro.

Er zijn twee grote nadelen aan eToro: Ten eerste rekent eToro relatief hoge transactiekosten op crypto’s van 1%. Dit is hoog als je kijkt dat je bij Binance 0,1% betaald en bij Bitvavo 0,25%. Het tweede grote nadeel van eToro is dat het platform relatief weinig cryptocurrency’s aanbied. eToro biedt in totaal rond de 75 cryptocurrency’s aan. 

Voordelen

Nadelen

Binance

Binance beste crypto broker logo Binance is een van de grootste cryptocurrency brokers ter wereld. De crypto broker Binance werd opgericht in 2017 en heeft zijn hoofdkantoor in Malta. Binance heeft meer dan 200 verschillende cryptocurrency’s beschikbaar om te handelen en biedt ook margehandel, derivatenhandel en tal van andere functies.

Binance staat bekend om zijn lage kosten, snelle transacties en gebruiksvriendelijk platform. Het is een van de meest populaire beurzen onder zowel daytraders als particuliere beleggers. 

Waarom beleggen bij Binance?

Er zijn veel redenen om te investeren bij Binance, een van ’s werelds toonaangevende cryptocurrency brokers. Binance biedt een veilig en beveiligd platform met een breed scala aan munten en tokens om te verhandelen. Beleggers kunnen profiteren van de lage handelskosten van Binance en de innovatieve functies zoals staking en uitlenen.

Binance biedt ook een geweldige mobiele app die het gemakkelijk maakt om onderweg te handelen. En voor degenen die willen investeren in alt coins, is Binance vaak de eerste beurs die de nieuwste cryptocurrency’s aanbiedt.

Dus waarom zou je vandaag niet beginnen met investeren in cryptocurrency’s met Binance? Het platform heeft lage transactiekosten, een breed assortiment aan alt coins en je kunt er tegenwoordig ook NFT’s kopen. 

Wat zijn de voordelen van Binance?

Binance is een digitale crypto broker  waarmee gebruikers cryptocurrency’s kunnen kopen en verkopen. De voordelen van Binance zijn onder meer de lage kosten, het brede scala aan ondersteunde cryptocurrency’s en de gebruiksvriendelijke interface.

Binance berekent een vergoeding van 0,1% voor alle transacties, wat veel lager is dan de kosten die door traditionele makelaars in rekening worden gebracht. Binance ondersteunt ook een breed scala aan cryptocurrency’s, waaronder populaire zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Bovendien is de interface van Binance relatief gebruiksvriendelijk, waardoor het een goede keuze is voor degenen die nieuw zijn in cryptocurrency handel.

Wat zijn de nadelen van Binance?

Binance is een cryptocurrency exchange die de handel in digitale activa mogelijk maakt. Hoewel Binance enkele voordelen kan bieden, zijn er ook verschillende nadelen aan het gebruik van deze exchange.

Een nadeel van Binance is dat het niet in alle landen beschikbaar is voor gebruikers. Binance is gevestigd in Malta en hoewel het internationale gebruikers toestaat, zijn sommige landen beperkt. Dit kan het voor sommige mensen moeilijk of onmogelijk maken om de exchange te gebruiken.

Een ander potentieel nadeel van Binance is dat het in het verleden is gehackt. In 2018 konden hackers toegang krijgen tot gebruikersaccounts en voor meer dan $ 40 miljoen aan crypto  stelen. Dit benadrukt de risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van elke online broker en onderstreept het belang van beveiligingsmaatregelen, zoals tweefactorauthenticatie.

Ten slotte brengt Binance kosten in rekening voor elke transactie die op zijn platform plaatsvindt, maar dit is relatief normaal.

Voordelen

Nadelen

BLOX

BLOX beste crypto broker logo BLOX is een handelsplatform voor crypto dat gebruikers een eenvoudige en handige manier biedt om digitale activa te kopen, verkopen en verhandelen. Het platform biedt gebruikers een gebruiksvriendelijke interface en een verscheidenheid aan functies om hen te helpen het meeste uit hun handelservaring te halen.

BLOX rekent een kleine vergoeding van 1% voor elke transactie en biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden om het voor gebruikers gemakkelijk te maken om aan de slag te gaan. Het platform biedt ook een verwijzingsprogramma, waarmee gebruikers een percentage krijgen van de kosten die in rekening worden gebracht door nieuwe gebruikers die zich aanmelden met hun verwijzingslink. Deze link kun je bijvoorbeeld doorsturen naar je vrienden of familie. 

BLOX is een van de toonaangevende handelsplatforms voor crypto-activa die vandaag beschikbaar zijn, en is een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om digitale activa te kopen, verkopen en verhandelen.

Waarom beleggen bij BLOX?

BLOX is een crypto broker  waarmee beleggers digitale activa kunnen kopen, verkopen en verhandelen. Het bedrijf biedt een reeks tools en diensten die het voor investeerders gemakkelijk maken om aan de slag te gaan in de wereld van cryptocurrency’s.

BLOX maakt het voor investeerders gemakkelijk om aan de slag te gaan in de wereld van cryptocurrency’s met zijn reeks tools en services. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan digitale activa die kunnen worden gekocht, verkocht en verhandeld. BLOX biedt ook een platform voor gebruikers om hun portefeuilles te volgen en realtime marktgegevens te ontvangen.

BLOX is ook een perfect beleggingsplatform voor beginners. Alles bij BLOX wordt duidelijk toegelicht waardoor je als beginner precies begrijpt wat er gebeurd. 

Wat zijn de voordelen van BLOX?

Er zijn veel voordelen van BLOX, maar enkele van de meest opvallende zijn de veiligheid, transparantie en efficiëntie.

BLOX is een zeer veilig platform dat de nieuwste blockchain-technologie gebruikt om ervoor te zorgen dat alle transacties veilig zijn. Daarnaast zijn alle data op het platform transparant en voor iedereen zichtbaar. Dit zorgt voor een hoge mate van verantwoording en zorgt ervoor dat iedereen het systeem kan vertrouwen.

Tot slot is BLOX uiterst efficiënt. Het duurt slechts een paar minuten om een transactie op het platform te voltooien en alle kosten zijn zeer redelijk. Dit maakt het een ideale keuze voor diegenen die snelle en gemakkelijke transacties willen doen zonder zich zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

Wat zijn de nadelen van BLOX?

BLOX heeft op dit nog een klein assortiment van iets meer dan 70 cryptocurrency’s die je kunt verhandelen op het platform. Daarnaast zijn de transactiekosten aan de hoge kant. Je betaalt namelijk 1% per transactie. Dit is relatief veel als je het vergelijkt met een aanbieders zoals Binance of Bitvavo met 0,10% en 0,25%.

Coinmerce

Coinmerce logo beste crypto exchange Crypto brokers zijn een nieuw type online broker waarmee beleggers cryptocurrency’s kunnen verhandelen. Cryptocurrency’s zijn digitale of virtuele tokens die cryptografie gebruiken om hun transacties te beveiligen en om de creatie van nieuwe eenheden te controleren. Bitcoin, de eerste en meest bekende cryptocurrency, werd in 2009 gecreëerd. Cryptocurrency’s zijn vaak gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onderworpen zijn aan controle door de overheid of financiële instellingen.

Coinmerce is ook meegegaan met de crypto trend en een broker platform gestart dat helemaal gericht is crypto. Coinmerce rekent tussen de 0,4% en 2,5% handelskosten. En biedt vele interessante functies zoals crypto staking en crypto bots. 

Waarom beleggen bij Coinmerce?

Als het gaat om investeren in cryptocurrency, zijn er veel verschillende crypto exchanges om uit te kiezen. Dus waarom zou je bij Coinmerce beleggen? Hier zijn een paar redenen:

 1. Beveiliging: Met Coinmerce is jouw geld altijd veilig. Coinmerce gebruikt ultramoderne beveiligingsmaatregelen om jouw geld veilig te houden, en ons team houdt het platform voortdurend in de gaten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
 2. Gebruiksgemak: Coinmerce wilt dat iedereen kan investeren in cryptocurrency, ongeacht hun ervaringsniveau. Daarom heeft Coinmerce het platform zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen. Of je nu een beginner of een expert bent, je zult gemakkelijk je weg kunnen vinden op Coinmerce.
 3. Ondersteuning

Wat zijn de voordelen van Coinmerce?

Coinmerce is een crypto broker  waarmee je cryptocurrency’s kunt kopen, verkopen en verhandelen. Ze bieden een gebruiksvriendelijk platform met een verscheidenheid aan functies, waardoor het een geweldige optie is voor diegenen die willen investeren in digitale valuta. Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van Coinmerce:

 1. Gebruiksvriendelijk platform: Coinmerce heeft een gebruiksvriendelijk platform dat gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is. Hun platform is ook beschikbaar in meerdere talen, waardoor het toegankelijk is voor gebruikers van over de hele wereld.
 2. Verscheidenheid aan functies: Coinmerce biedt een verscheidenheid aan functies die het een geweldige optie maken voor diegenen die willen investeren in digitale valuta. Met hun platform kun je cryptocurrency’s kopen, verkopen en verhandelen, evenals jouw portefeuille volgen en realtime marktgegevens bekijken.
 3. Verbeterde beveiliging Coinmerce is een beveiligd platform. Hun website maakt gebruik van SSL-codering en alle gegevens zijn ook gecodeerd. 
 4. Meerdere betalingsopties Coinmerce accepteert meerdere betalingsopties, waaronder creditcard, bankoverschrijving en cryptocurrency’s.

Wat zijn de nadelen van Coinmerce?

Coinbase heeft in vergelijking met andere crypto brokers hele hoge transactiekosten van soms wel 2,5%. Let wel op: De transactiekosten kunnen ook 0,4% zijn, maar dit hangt af van welke crypto je koopt. 

Investeren in crypto

Cryptocurrency’s zijn digitale of virtuele tokens die cryptografie gebruiken om hun transacties te beveiligen en om de creatie van nieuwe eenheden te controleren. Cryptocurrency’s zijn gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet onderworpen zijn aan controle door de overheid of financiële instellingen. Bitcoin, de eerste en meest bekende cryptocurrency, werd in 2009 gecreëerd.

Investeren in cryptocurrency’s is een riskante belegging, maar wel een die zich goed kan uitbetalen. Degenen die vroeg in een nieuwe cryptocurrency investeren, kunnen hun investering exponentieel zien groeien naarmate de munt een bredere acceptatie krijgt. Investeren in cryptocurrency’s is echter niet voor bangeriken – prijzen zijn volatiel en kunnen van dag tot dag enorm schommelen. Voordat je in cryptocurrency’s investeert, moet je jouw onderzoek doen en alleen investeren wat je je kunt veroorloven om te verliezen.

Hoe verdiend een crypto exchange geld?

Een crypto exchange  is een platform waar mensen cryptocurrency’s kunnen kopen en verkopen. Crypto exchanges verdienen geld door kosten in rekening te brengen voor hun diensten. Ze verdienen ook rente op de cryptocurrency’s die ze in hun portemonnee hebben. Sommige beurzen stellen gebruikers ook in staat om te margehandelen, wat extra inkomsten kan genereren.

Wat is een crypto exchange?

Een cryptocurrency exchange is een digitale marktplaats waar handelaren cryptocurrency’s kunnen kopen en verkopen met verschillende fiat-valuta’s of altcoins. Een crypto exchange  maakt de handel in digitale activa mogelijk en biedt een platform voor prijsontdekking. Enkele populaire beurzen zijn Coinbase, Binance en Kraken.

Cryptocurrency exchanges verschillen op een aantal belangrijke manieren van traditionele beurzen. Ten eerste zijn crypto exchanges gedecentraliseerd, wat betekent dat er geen centrale autoriteit is die toezicht houdt op de markt. Ten tweede worden transacties op een crypto exchange  rechtstreeks tussen gebruikers uitgevoerd in plaats van via een makelaar. Ten slotte hebben cryptobeurzen vaak veel lagere kosten dan traditionele beurzen.

Wat is een crypto broker?

Een crypto broker is een persoon of bedrijf die een vergoeding of commissie in rekening brengt om namens hun klanten cryptocurrency’s te kopen en verkopen.

Crypto brokers werken over het algemeen als geregistreerde agenten van uitwisselingsplatforms, waardoor beleggers op een eenvoudigere manier digitale activa kunnen kopen en verkopen. Door een makelaar te gebruiken, kunnen beleggers het ingewikkelde proces vermijden om zich aan te melden voor een uitwisseling en geld over te schrijven naar hun rekening.

Brokers bieden doorgaans een breder scala aan diensten dan beurzen, waaronder marktonderzoek, beleggingsadvies en bewaardiensten. Sommige bieden zelfs financieringsopties, waardoor beleggers geld kunnen lenen om met hefboomwerking te handelen.

Hoeveel kost een crypto broker?

Crypto brokers worden steeds populairder naarmate de vraag naar cryptocurrency’s groeit. Maar hoeveel kost een crypto broker?

De kosten van een crypto broker zijn afhankelijk van de diensten die zij aanbieden en de kosten die zij in rekening brengen. Sommige makelaars bieden een vast bedrag voor hun diensten, terwijl anderen een percentage van de transactiewaarde in rekening brengen.

Sommige makelaars bieden ook kortingen voor grotere transacties, dus het is de moeite waard om rond te kijken om de beste deal te vinden.

Over het algemeen zijn de kosten van het gebruik van een crypto broker relatief laag in vergelijking met andere financiële diensten. Dit maakt ze een aantrekkelijke optie voor iedereen die in cryptocurrency’s wil investeren.

Hoe veilig is een crypto broker?

Een crypto broker is een online platform waarmee beleggers cryptocurrency’s kunnen kopen en verkopen. Crypto brokers zijn vergelijkbaar met traditionele aandelenbrokers, maar ze handelen in crypto in plaats van aandelen en obligaties. Veel mensen gebruiken crypto brokers om Bitcoin, Ethereum en andere populaire cryptocurrency’s te verhandelen.

 

Crypto brokers zijn onderworpen aan dezelfde regels als traditionele aandelenbroker. Ze moeten zich registreren bij de Securities and Exchange Commission (SEC) en voldoen aan de antiwitwaswetten (AML). Sommige crypto brokers stellen gebruikers ook in staat om op marge te handelen, wat de winst kan vergroten, maar ook de verliezen kan vergroten.

Over het algemeen zijn crypto brokers een veilige en gereguleerde manier om cryptocurrency’s te kopen en verkopen. Beleggers moeten zich echter bewust zijn van de risico’s die verbonden zijn aan het verhandelen van activa, inclusief digitale activa. Prijzen van cryptocurrency’s kunnen volatiel zijn en snel fluctueren.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een crypto broker?

Bij het kiezen van de beste crypto broker zijn er verschillende dingen waar je op moet letten. Zorg er eerst voor dat de broker een vergunning heeft en wordt gereguleerd door een gerenommeerde financiële instelling. Ten tweede, controleer of de makelaar een verscheidenheid aan munten en tokens aanbiedt om te verhandelen. Ten derde, kijk naar de kosten die gepaard gaan met handelen op het platform om ervoor te zorgen dat ze redelijk zijn. Ten vierde, lees beoordelingen van andere gebruikers om een idee te krijgen van de kwaliteit van de service die door de makelaar wordt aangeboden. Neem ten slotte contact op met de klantenondersteuning als je vragen of opmerkingen hebt. Door deze stappen te nemen, kun je er zeker van zijn dat je een gerenommeerde en betrouwbare crypto broker kiest. Alle dingen waar je op moet letten bij het kiezen van de beste crypto broker op een rij:

 1. Klantenservice
 2. Crypto aanbod
 3. Betaalmethodes
 4. Veiligheid
 5. De wallet
 6. Transactiekosten

Klantenservice

De klantenservice bij een broker is heel belangrijk. Het gaat bij een crypto broker natuurlijk om grote bedragen, dus je wilt natuurlijk als er iets geks gebeurd met je geld zo snel mogelijk te woord gestaan worden. 

Cryptocurrency aanbod

Naast de klantenservice is de hoeveelheid cryptocurrency’s die je kunt kopen ook erg belangrijk. 

Betaalmethodes van de crypto broker

Ook wil je natuurlijk gemakkelijk je geld kunnen storten, maar ook je geld weer kunnen opnemen. Bij brokers zoals Binance gaat dit soms nog lastig omdat ze niet in elk land gereguleerd worden. 

Veiligheid van de crypto broker

 

Crypto brokers  zijn verantwoordelijk voor de beveiliging van de crypto-valutawissel. Zij zijn verantwoordelijk voor het beschermen van de activa van de beurs en zorgen ervoor dat de transacties soepel worden uitgevoerd. De beurzen moeten bepaalde beveiligingsprotocollen volgen om de veiligheid van het geld van de gebruikers te waarborgen. De brokers moeten ook know-your-customer (KYC) en anti-witwasbeleid (AML) implementeren om illegale activiteiten te voorkomen.

Brokers zijn in het verleden onderhevig geweest aan hacks, wat heeft geleden tot verlies van geld voor de gebruikers. De meest opvallende hack was op Mt.

De wallet van de crypto broker

Naast kennis van de markt, is een ander belangrijk aspect van het zijn van een succesvolle crypto broker het hebben van een portemonnee waarop je kunt vertrouwen. Dit komt omdat wanneer je te maken hebt met grote sommen geld, je moet weten dat jouw geld veilig is. Er zijn veel verschillende portemonnees beschikbaar, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen en te kijken welke broker voor jou het voordeligste is om jouw crypto’s op te slaan. 

Transactiekosten van de crypto broker

Crypto brokers  worden steeds populairder naarmate de vraag naar cryptocurrency’s groeit. Er zijn echter enkele nadelen aan het gebruik van een makelaar waarvan je op de hoogte moet zijn. Een groot nadeel zijn de transactiekosten die gepaard gaan met handelen via een crypto broker.

Hoewel de vergoedingen die door makelaars in rekening worden gebracht variëren, variëren ze doorgaans van 0,1% tot 1% van de totale waarde van de transactie. Dus als je op zoek bent naar Bitcoin ter waarde van $ 10.000, kun je uiteindelijk $ 100 tot $ 1.000 aan kosten betalen. Dat is een aanzienlijk bedrag dat jouw winst kan opeten.

Een andere te overwegen kostenpost is de spread, wat het verschil is tussen de bied- en laatprijs van een cryptocurrency. Als de biedprijs voor Bitcoin bijvoorbeeld $ 10.000 is en de vraagprijs $ 10.200 is, zou de spread $ 200 zijn.

beste bitocin broker
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over crypto lezen?

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

  Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden drie moderne manieren genoemd

Lees verder »