Beste crypto cursussen

Wat is de beste crypto cursus? Wij hebben een top 5 gemaakt!

De beste crypto cursus

Crypto en Trading Academy door Madelon Vos

 

Madelon Vos crypto cursus

 

Deze crypto cursus verdiend zeker een plekje in deze beste crypto cursus lijst. Deze crypto cursus is gemaakt door Madelon Vos. Madelon Vos was er al vroeg bij met het investeren in cryptocurrency’s. Madelon Vos begon namelijk in 2013 al met investeren in crypto. 

Naast het investeren in crypto heeft Madelon veel columns geschreven voor grote namen zoals Business Insider en Investing.com. 

Naast het vele schrijven was Madelon ook een vaste spreker bij Podcasts bij BNR Nieuwsradio. 

Madelon Vos is dus niet zomaar iemand die een cursus heeft gemaakt, maar heeft al naam gemaakt in de crypto industrie en bewezen dat ze daadwerkelijk verstand heeft van het investeren in cryptocurrency’s. 

In de cursus vind je veel content en video’s hoe Madelon uitgebreid alles uitlegt. Omdat Madelon Vos vanaf 2013 al bezig is met crypto heeft ze er echt heel veel verstand van. 

De prijs van de crypto cursus is hierdoor ook helemaal niet gek omdat je informatie over crypto krijgt van een ware crypto expert. 

De crypto cursus bestaat in totaal uit 6 delen. 

Het eerste deel van de cursus leer je wat crypto en Bitcoin precies is. Hier leer je over Bitcoin en andere alt-coins. 

In het tweede deel van de cursus van Madelon Vos zal worden uitgelegd hoe je cryptocurrency’s kunt aanschaffen en hoe je deze vervolgens veilig kunt bewaren in je wallet. Door de basis dingen heb je een goede basis van hoe het allemaal werkt en kun je aan de slag gaan. 

IN het derde onderdeel word uitgelegd wat de blockchain is en in het vierde deel wat mining precies is. 

In het vijfde deel leer je hoe je geld kunt verdienen met crypto en Bitcoins. 

Er is ook nog een tweede deel van de cursus waar je toegang tot krijgt en dat gaat over een technische analyse maken. 

Crypto kopen gaat natuurlijk voor een groot deel om de juiste timing. Door een technische analyse te maken kun je analyseren of het het juiste moment is om crypto te kopen. 

Ik zou zeker de crypto cursus van Madelon Vos aanschaffen. Er zijn maar liefst al 25.000 mensen jou voorgegaan. 

FXminds Crypto Cursus

 

FXminds crypto cursus

 

Bij de FXminds cursus leer je ook echt alles over beleggen in crypto. Het is een uitgebreide cursus die een gemiddelde van een 5,0 van de 5 sterren scoort op Google. Bij de FXminds komt echt alles over crypto aan bod.

Zo leer je bij de FX minds crypto cursus over hoe crypto werkt, maar ook leer je een stukje over de mindset die je nodig hebt tijdens het traden in cryptocurrency’s.

Bij FXminds leer je als eerste over crypto. Je leert wat crypto precies is en hoeveel cryptocurrency’s er precies zijn.

Ten tweede leer je over de blockchain. De blockchain is de technologie achter crypto. Door de blockchain te begrijpen leer je de techniek achter crypto begrijpen. 

Ten derde leer je hoe je kunt investeren in crypto. Je leert naar hun zeggen hoe je een gigantisch kapitaal kunt krijgen door crypto. 

Ook leer je over hoe je nieuwe munten kunt onderzoeken. Door een goed onderzoek kun je een munt al kopen voordat de munt een hype word. Hierdoor kun je mogelijk veel winst maken door deze munten te kopen. 

Verder leer je over de verschillende brokers en exchanges en hoe je je cryptocurrency’s veilig kunt bewaren in je wallet.

Verder leer je in de crypto cursus nog wat meer over crypto trading en hoe je kunt investeren in de lange termijn in crypto. 

Naast al deze dingen leer je nog dingen over wat crypto staking precies is en hoe je dit het beste kunt doen en wat crypto mining precies is. 

Kortom: De FXminds crypto cursus is een zeer leerzame crypto cursus die geschikt is voor zowel beginners als zeer ervaren crypto beleggers.  

FXminds laat ook veel bewijzen zien op zijn website hoe tevreden klanten zijn. Dit zorgt ervoor dat FXminds zeer betrouwbaar overkomt. 

FXminds is ongeveer even duur als de cursus van Madelon Vos. Ook deze cursus is zeker weten het geld waard en behoord zeker tot de beste cryptocurssusen van Nederland. 

X10 met crypto

 

Logo beleggen.com

 

X10 met crypto is een wat duurdere crypto cursus die is gemaakt door twee mannen die al tientallen jaren zijn in de financiële wereld. 

De naam van de crypto cursus X10 staat voor keer 10 gaan met je investeringen. Hier delen ze hun ervaringen met crypto omdat hun eigen beleggingen in 1 jaar tijd 10 keer zoveel waard zijn geworden.

Bij X10 met crypto krijg je een breed aanbod aan leermateriaal. 

Je krijgt verschillende onderzoeksrapporten toegestuurd waar flink onderzoek is gedaan naar verschillende cryptocurrency’s. 

Daarnaast krijg je een 6 weekse online beginnerscursus over hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrency’s. 

Ook krijg je bij deze crypto cursus de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit kan door de live Q&A’s die worden gehouden. Hier zitten experts klaar voor al jouw crypto vragen. 

Daarnaast krijg je premium coaching, constant updates over verschillende cryptocurrency’s en toegang tot een Telegram groep. 

X10 met crypto is wel één van de duurste cursussen uit het rijtje en hierom staat deze cursus iets lager. Als je kijkt naar wat je allemaal krijgt bij deze cursus zou dit zeker weten de beste crypto cursus zijn. 

Je word met deze cursus niet in het diepe gegooid en je krijgt tijdens de cursus ook nog genoeg ondersteuning. 

Beleggers Academy

 

Belggersacademy logo 

De beleggers academy is ook een geweldige cursus. Beleggers Academy biedt niet alleen crypto cursussen aan, maar ook cursussen over beleggen in aandelen. 

De crypto cursus van beleggers academy is voor mensen die al bekend zijn met beleggen in crypto. In deze cursussen leer je een specifieke vaardigheid waardoor je je nog meer kunt onderscheiden van andere mensen en nog winstgevender kunt beleggen in crypto. 

Beleggers academy wordt door een team gedaan die allemaal hun eigen vaardigheden hebben. Daarnaast hebben alle mentoren daadwerkelijke werkervaring binnen de financiële branche waardoor ze kunnen aantonen dat ze weten wat ze doen. 

Deze crypto cursus is zeker aan te raden aan mensen die al bezig zijn met crypto en nog een specifieke skill willen bijleren. 

Money Mastery 

 

Allesovercrypto crypto cursus

 

De money mastery cursus is één van de populairste cursussen van Nederland. Money Mastery heeft maar liefst meer dan 100.000 verschillende mensen geholpen. 

Bij Money Mastery leer je alles over hoe je crypto en Bitcoin moet kopen. Ook leer je hoe je een succesvolle strategie opzet. Daarnaast leer je hoe je geld kunt verdienen op de cryptomarkt. Als laatste leer je ook nog eens  verborgen parels leren herkennen. Hierdoor kun je tijdig inspelen op cryptocurrency’s die in de toekomst mogelijk veel waard zullen worden. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over crypto lezen?

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

  Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden drie moderne manieren genoemd

Lees verder »