Bitvavo review

Op zoek naar een Bitvavo review? Lees dan snel verder op onze pagina. 

Bitvavo logo

Bitvavo review en ervaringen

Bitvavo is een Europese cryptocurrency exchange opgericht in Amsterdam in 2018. Het bedrijf heeft een missie om het kopen en verkopen van cryptocurrencies voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bitvavo biedt meer dan 150 verschillende cryptocurrencies tegen lage transactiekosten van maximaal 0,25%.

Voordelen

Nadelen

Bij Bitvavo kun je als je een account aanmaakt de eerste € 1.000 zonder transactiekosten handelen. Door op de knop te klikken ga je naar de website van Bitvavo en weg van de Bitvavo review. 

Bitvavo ervaringen

In dit artikel zal er een uitgebreide Bitvavo review geschreven worden. Deze review is gebaseerd op eigen ervaringen en ontdekkingen. Heb je nog vragen over de Bitvavo review? Dan kun je deze onderaan de pagina stellen.

Bitvavo review kort: Bitvavo is een cryptocurrency broker die de laatste jaren erg populair is geworden. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en werd opgericht in 2018. Met Bitvavo kunnen gebruikers cryptocurrency’s zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer kopen, verkopen en opslaan. Het bedrijf heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface die het een uitstekende keuze maakt voor mensen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency.

Een ding dat Bitvavo onderscheidt van andere brokers en beurzen, zijn hun lage transactiekosten. Ze hebben één van de laagste kosten in de branche, beginnend bij slechts 0,25%. Dit is een belangrijk verkoopargument voor het bedrijf, omdat veel beurzen veel hogere kosten in rekening brengen. Een andere geweldige functie van Bitvavo is hun klantenondersteuning. Ze hebben een toegewijd team dat altijd beschikbaar is om gebruikers te helpen met eventuele problemen.

Ook doordat Bitvavo in Nederland zit houd het bedrijf zich aan de Nederlandse wetgeving. Dit is fijn omdat je dan minder snel voor verrassingen komt te staan.

Naast dat Bitvavo op de computer te gebruiken is, heeft Bitvavo ook een mobiele app. De mobiele app van Bitvavo is precies wat je van dit bedrijf verwacht: Een duidelijke overzichtelijke app met een goede interface.

Bitvavo Trustpilot review

Bitvavo heeft maar liefst 13.459 reviews en scoort gemiddeld een 4,2 van de 5 sterren. 59% van de mensen heeft Bitvavo beoordeeld met 5 van de 5 sterren. 

Een 4,2 voor een crypto broker is gemiddeld hoog als je kijkt naar Coinbase die gemiddeld een 1,6 scoort en crypto.com die een 2,1 scoort.  

Trustpilot Bitvavo review

Bitvavo Google review

Bitvavo heeft ook veel Google reviews, maar een stuk minder dan Trustpilot. Dit is te verklaren omdat je via Trustpilot gemakkelijker mensen kunt uitnodigen om een review achter te laten. Bitvavo scoort op Google reviews gemiddeld een 4,6 van de 5 sterren. 

Is Bitvavo betrouwbaar?

Als het gaat om cryptocurrency-brokers en exchanges, zijn er veel opties om uit te kiezen. Eén van deze opties is Bitvavo en daarom lees je waarschijnlijk deze review. Maar is Bitvavo betrouwbaar?

Bitvavo is een populaire cryptocurrency-uitwisseling gevestigd in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 2018 en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 3 miljoen klanten in meer dan 80 landen.

Tot nu toe is Bitvavo zeer betrouwbaar gebleken. Het bedrijf heeft een goede reputatie en heeft altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Bovendien heeft Bitvavo altijd snel gereageerd op eventuele problemen en hebben ze een fijne klantenservice. Bitvavo scoort op het moment van schrijven op Trustpilot gemiddeld een 4,2 van de 5 sterren. Dit is gemiddeld erg hoog voor een crypto broker.

Dus, is Bitvavo betrouwbaar? Over het algemeen kunnen we zeggen dat Bitvavo een betrouwbare keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een veilige en gebruiksvriendelijke cryptocurrency-uitwisseling.

Is Bitvavo veilig?

Ja, Bitvavo is veilig. Ze zijn een erkend en geregistreerd bedrijf in Nederland en volgen alle KYC/AML-regelgeving. Jouw persoonlijke gegevens zijn ook veilig omdat ze 256-bit SSL-codering gebruiken voor alle gegevensoverdrachten. Bovendien worden alle digitale activa opgeslagen in offline cold wallets om maximale veiligheid te garanderen.

Wat kan ik beleggen bij Bitvavo?

Als eerste onderdeel van de Bitvavo review is het natuurlijk belangrijk om te weten wat je precies op Bitvavo kunt doen. Op Bitvavo kun je 150+ verschillende soorten cryptocurrency’s kopen.

Als je in digitale crypto valuta wilt beleggen, is Bitvavo wellicht een goede optie voor jou. Bitvavo is een in Europa gevestigde broker waarmee je verschillende digitale valuta’s kunt kopen en verkopen, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP. Je kunt Bitvavo ook gebruiken om cadeaubonnen te kopen voor populaire retailers zoals Amazon en Netflix.

Bitvavo rekent een handelsvergoeding van 0,25% voor alle transacties. Er is ook een kleine opnamevergoeding wanneer je jouw munten van het platform overzet. Over het algemeen is Bitvavo een betrouwbare optie met lage kosten die perfect is voor beleggers die aan de slag willen in de wereld van digitale valuta.

Hoe werkt Bitvavo?

Bitvavo is een Bitcoin- en cryptocurrency broker waarmee je cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en verhandelen. De broker heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en is opgericht in 2018. Bitvavo heeft een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform dat perfect is voor degenen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrencies. Om te kopen of verkopen op Bitvavo, moet je eerst een account aanmaken en euro’s op jouw account storten. Zodra je euro’s hebt gestort, kun je dat geld gebruiken om Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen. Bitvavo biedt ook een wallet service aan zodat je je cryptocurrencies op hun platform kunt bewaren.

Hoe Bitcoins te kopen met Bitvavo

Veel mensen die deze Bitvavo review lezen zullen wel bekend zijn met de crypto Bitcoin. Op Bitvavo kun je Bitcoin kopen. Veel mensen maken een Bitvavo account aan om Bitcoin te kopen.

Om Bitcoin met Bitvavo te kopen, moet je eerst een account aanmaken. Ga hiervoor naar de website en klik op de navigatielink “Aanmelden” bovenaan de pagina. Als je een account hebt aangemaakt kun je geld storten naar je Bitvavo account. Als je geld hebt gestort naar je Bitvavo account kun je vervolgens cryptocurrecies kopen. Eén van de cryptocurrencies die je kunt kopen op Bitvavo is Bitcoin. Zoek Bitcoin op en klik vervolgens op Bitcoin. Vervolgens kun je op kopen drukken. Nadat je op kopen hebt gedrukt zal gevraagd worden hoeveel Bitcoin je wilt kopen. Vul de hoeveelheid Bitcoins in die je wilt kopen en druk vervolgens nogmaals op kopen.

Bitvavo is een bitcoin- en cryptocurrency-uitwisseling gevestigd in Nederland. Het bedrijf is in 2018 opgericht door Jaap Terlouw, die tevens de eerste CEO was. Bitvavo biedt gebruikers een manier om cryptocurrencies te kopen, verkopen en op te slaan, en biedt gebruikers ook een platform om cryptocurrencies te verhandelen. Het bedrijf is sinds de lancering snel gegroeid en heeft nu meer dan 200.000 gebruikers.

Welke accounts kun je aanmaken bij Bitvavo

Bitvavo is een cryptocurrency-uitwisseling waarmee je 150+ verschillende cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en opslaan. Je kunt gratis een account aanmaken op Bitvavo. Het enige wat je nodig hebt, is een e-mailadres. Zodra je een account aanmaakt, kun je euro’s storten met SEPA of SOFORT. Ook als je in Nederland woont kun je iDEAL gebruiken om euro’s te storten. Het minimale bedrag dat je kunt storten is 10 euro. Er zijn in de meeste gevallen geen kosten verbonden aan deposito’s. Bij Bitvavo kun je 2 soorten accounts aanmaken:

 • Particulier
 • Zakelijk

Welke betaalmethodes heeft Bitvavo?

Bitvavo is een digitale valutawissel die een verscheidenheid aan betaalmethoden biedt. Voor stortingen kun je SEPA, SOFORT en IDEAL gebruiken. Voor opnames kun je SEPA, SWIFT/International Bank Transfer en Crypto gebruiken. Opnames zijn gratis. Bitvavo heeft ook een mobiele app waarmee je jouw digitale valuta kunt kopen, verkopen en opslaan. De betaalmethodes waarmee je kunt betalen op Bitvavo zijn:

 • Bancontact (0% kosten)
 • Bank overschrijving SEPA (0% kosten)
 • EPS (1,75% kosten)
 • Giropay (1,75% kosten)
 • IDEAL (0% kosten)
 • Sofort (2,25% kosten)
 • PayPal (2,5% kosten)

De meeste Nederlanders zullen met IDEAL betalen. Dit is de meest standaard betaalmethode. Het voordeel van IDEAL is ook dat je bij Bitvavo 0% extra hoeft te betalen voor deze betaalmethode.

Review beaalmethodes Bitvavo

Wat zijn de handelskosten bij Bitvavo?

Bitvavo is een cryptocurrency-uitwisseling die handel biedt in een verscheidenheid aan digitale activa, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en XRP. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en is opgericht in 2018.

De handelskosten bij Bitvavo zijn erg laag. Als je bijvoorbeeld 1 Bitcoin zou verhandelen, zou de vergoeding voor Bitvavo slechts 0,25% zijn. Dit is één van de laagste tarieven in de branche. Bovendien zijn er geen stortings- of opnamekosten. Dit maakt Bitvavo een aantrekkelijke optie voor diegenen die cryptocurrencies willen verhandelen. Dit speelt voor veel mensen een grote rol. Hierom besteden wij in deze Bitvavo review veel tijd aan de kosten hiervan.

Is de klantenservice van Bitvavo goed?

Bitvavo is een van de nieuwste cryptocurrency exchanges in Nederland. In deze Bitvavo review bekijken we de functies die deze exchange onderscheiden van de rest. We zullen ook de kosten, beveiliging en klantenondersteuning beoordelen om je te helpen beslissen of Bitvavo de juiste broker voor jou is.

Een ander belangrijk punt naast aanbod en kosten, is de klantenservice. Bitvavo heeft een goede klantenservice waar mensen over het algemeen zeer tevreden over zijn. Je kunt op twee verschillende manieren in contact komen met de Bitvavo support. Deze twee manieren zijn:

 • Livechat (werkdagen 10 – 17:00 open)
 • E-mail (werkdagen 09:00 – 21:00 open en weekenden 10:00 – 18:00 open)
Bitvavo review klantenservice

Rente verdienen op je crypto bij Bitvavo

Bitvavo is een cryptocurrency broker waarmee je cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en verhandelen. Je kunt ook rente verdienen op jouw cryptocurrencies door ze op een Bitvavo-account te houden.

Bitvavo rekent een handelsvergoeding van 0,25% voor alle transacties. Er zijn geen kosten verbonden aan het storten of opnemen van cryptocurrencies van jouw account.

Je kunt rente verdienen op jouw cryptocurrencies door ze op een Bitvavo-account te houden. De rente varieert afhankelijk van de cryptocurrency, maar ligt over het algemeen rond de 2%. Dit betekent dat je tot wel 2% per jaar kunt verdienen op jouw beleggingen zonder dat je daarvoor hoeft te werken! Het vasthouden van crypto’s wordt ook wel HODL genoemd.

Bitvavo is een geweldige manier om aan de slag te gaan in de wereld van cryptocurrency-handel. De kosten zijn laag en je kunt eenvoudig jouw geld storten en opnemen.

Bitvavo review: Strike fee

Bitvavo, een van de toonaangevende Europese cryptocurrency-uitwisselingen, heeft onlangs aangekondigd dat het een strike fee zal introduceren voor alle transacties die op het platform worden gedaan. De strike fee, die 0,25% van de totale handelswaarde zal bedragen, is bedoeld om gebruikers aan te moedigen hun transacties van het platform naar andere beurzen te halen.

De verhuizing is met gemengde reacties van de crypto gemeenschap ontvangen, waarbij sommigen Bitvavo prezen om zijn transparantie en anderen het bekritiseren vanwege de hoge kosten. Het valt echter niet te ontkennen dat Bitvavo een van de meest populaire cryptocurrency brokers in Europa is en deze stap zal waarschijnlijk zijn positie op de markt alleen maar verstevigen.

Waarom kiezen voor Bitvavo?

In deze Bitvavo review gaat het natuurlijk over hoe goed of hoe slecht bitvavo is. Is deze paragraaf vertellen wij je waarom je wel voor Bitvavo zou moeten kiezen. Bitvavo is een cryptocurrency broker gevestigd in Nederland. Met Bitvavo kunnen gebruikers cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP en meer kopen, verkopen en opslaan. De broker biedt concurrerende tarieven en een gebruiksvriendelijke interface.

Er zijn veel redenen om Bitvavo te kiezen als jouw cryptocurrency broker. Ten eerste biedt de uitwisseling concurrerende tarieven. Bitvavo rekent bijvoorbeeld een vergoeding van 0,25% voor transacties met euro’s. Ten tweede heeft de uitwisseling een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is. Ten derde ondersteunt de uitwisseling een verscheidenheid aan betalingsmethoden, waaronder creditcards, SEPA-overdrachten en SOFORT-overdrachten. Ook is naar voren gekomen in deze Bitvavo review dat Bitvavo ook een groot aanbod heeft aan cryptocurrencies die je kunt kopen. Bij Bitvavo kun je meer dan 150+ verschillende cryptocurrencies kopen.

Bitvavo review mobiele app

Een goede app wordt steeds belangrijker gevonden. Hierom bespreken wij ook kort de mobiele app van Bitvavo in deze Bitvavo review. 

De Bitvavo-app is een geweldige manier om cryptocurrencies te kopen, verkopen en op te slaan. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een geweldige interface. Het enige nadeel is dat het niet dezelfde functies heeft als sommige van de andere cryptocurrency-apps. Over het algemeen is de Bitvavo-app een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke manier om cryptocurrencies te kopen, verkopen en op te slaan.

Bitvavo mobiele app screenshot

De Bitvavo-app is een geweldige manier om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen. Het is een van de meest gebruiksvriendelijke apps die ik heb gebruikt. De klantenservice is responsief en behulpzaam. Over het algemeen raad ik de Bitvavo-app ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en duidelijke manier om in cryptocurrencies te investeren.

Wil je meer lezen over de beste crypto apps? Lees dan: De beste crypto app van Nederland.

Bitvavo wallet review

De Bitvavo-portemonnee is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige en handige manier om hun Bitcoin op te slaan. De interface is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginners. De portemonnee biedt ook enkele geavanceerde functies, zoals multisig-ondersteuning en integratie met de Ledger Nano S hardware-portemonnee. Over het algemeen is de Bitvavo-portemonnee een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en handige Bitcoin-portemonnee.

Bitvavo limieten

Bij Bitvavo zijn er verschillende limitieten van hoeveel je mag storten per dag. Dit verschilt sterk per betaalmethode. De maximum transactiebedragen per betaalmethode zijn:

 • Bancontact (Maximaal € 10.000)
 • Bank overschrijving (Maximaal € 1.000.000)
 • EPS (Maximaal € 10.000)
 • Giropay (Maximaal € 10.000)
 • IDEAL (Maximaal € 10.000)
 • Sofort (Maximaal € 10.000)
 • PayPal (Maximaal € 10.000)

Je kunt dus met bankoverschrijving tot wel € 1.000.000 in 1x storten. De rest van de betaalmethodes zijn allemaal € 10.000.

Bitvavo review klantenservice

De klantenservice van Bitvavo is uitstekend. Het personeel reageert snel op vragen en is zeer behulpzaam. Ze hebben een goede kennis van de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt en staan altijd klaar om te helpen. Ik heb nog nooit problemen gehad met hun service en zou ze iedereen aanraden.

Zijn Bitvavo oplichters?

Volgens sommige gebruikers is Bitvavo een scam. Het bedrijf is beschuldigd van fraude en het manipuleren van zijn platform om te profiteren van gebruikers. Sommige gebruikers hebben ook gemeld dat hun rekeningsaldi zijn gewijzigd zonder hun medeweten of toestemming. Bitvavo heeft deze beschuldigingen ontkend en beweert dat het een legitiem bedrijf is. Het bedrijf heeft echter geen enkel bewijs geleverd om zijn beweringen te staven. Door te kijken naar de reviews en de vele tevreden reacties is het antwoord simpel: Nee, Bitvavo zijn geen oplichters.

Bitvavo review versus Binance review

Bitvavo is een cryptocurrency exchange die in 2018 in Nederland is opgericht. Het bedrijf groeit sindsdien gestaag en heeft inmiddels meer dan 200.000 klanten. Bitvavo biedt een breed scala aan munten en tokens, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en meer. De exchange heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface die perfect is voor beginners. Een van de geweldige dingen van Bitvavo is dat ze enkele van de laagste tarieven in de branche bieden.

Binance is één van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Het werd opgericht in 2017 en is snel een van de meest populaire beurzen geworden. Binance biedt een enorm scala aan munten en tokens, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en meer. De uitwisseling heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface die perfect is voor beginners.

Bitvavo review klantenservice

De klantenservice van Bitvavo is uitstekend. Het personeel reageert snel op vragen en is zeer behulpzaam. Ze hebben een goede kennis van de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt en staan altijd klaar om te helpen. Ik heb nog nooit problemen gehad met hun service en zou ze iedereen aanraden.

Zijn Bitvavo oplichters?

Volgens sommige gebruikers is Bitvavo een scam. Het bedrijf is beschuldigd van fraude en het manipuleren van zijn platform om te profiteren van gebruikers. Sommige gebruikers hebben ook gemeld dat hun rekeningsaldi zijn gewijzigd zonder hun medeweten of toestemming. Bitvavo heeft deze beschuldigingen ontkend en beweert dat het een legitiem bedrijf is. Het bedrijf heeft echter geen enkel bewijs geleverd om zijn beweringen te staven. Door te kijken naar de reviews en de vele tevreden reacties is het antwoord simpel: Nee, Bitvavo zijn geen oplichters.

Bitvavo review versus Binance review

Bitvavo is een cryptocurrency exchange die in 2018 in Nederland is opgericht. Het bedrijf groeit sindsdien gestaag en heeft inmiddels meer dan 200.000 klanten. Bitvavo biedt een breed scala aan munten en tokens, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en meer. De exchange heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface die perfect is voor beginners. Een van de geweldige dingen van Bitvavo is dat ze enkele van de laagste tarieven in de branche bieden.

Binance is één van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. Het werd opgericht in 2017 en is snel een van de meest populaire beurzen geworden. Binance biedt een enorm scala aan munten en tokens, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en meer. De uitwisseling heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface die perfect is voor beginners.

Bitvavo versus Litebit

Bitvavo is een Bitcoin- en cryptocurrency-uitwisseling die is gevestigd in Nederland. Het bedrijf is in 2018 opgericht door drie personen met een achtergrond in IT en beveiliging. Bitvavo biedt zowel een handelsplatform als een portemonneeservice. Het bedrijf is in populariteit gegroeid vanwege de lage kosten, de gebruiksvriendelijke interface en het brede scala aan ondersteunde cryptocurrencies.

Litebit is een andere Bitcoin- en cryptocurrency-uitwisseling die is gevestigd in Nederland. Het bedrijf is in 2013 opgericht door twee personen met een achtergrond in online marketing. Litebit biedt zowel een handelsplatform als een portemonnee-service. Het bedrijf is in populariteit gegroeid dankzij de gebruiksvriendelijke interface, de ondersteuning voor meerdere talen en het brede scala aan ondersteunde cryptocurrencies.

Is er een makkelijker alternatief voor Bitvavo?

Bitvavo is een cryptocurrency-uitwisseling waarmee je een verscheidenheid aan digitale activa kunt kopen, verkopen en verhandelen. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt een verscheidenheid aan functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die willen investeren in cryptocurrencies. Sommige gebruikers vinden de kosten die aan Bitvavo zijn verbonden echter hoog. Er zijn een paar alternatieven voor Bitvavo die lagere kosten in rekening brengen, dus als je wilt besparen op handelskosten, kun je één van deze opties overwegen.

Een alternatief voor Bitvavo is Binance. Binance rekent een vergoeding van 0,1% op alle transacties, wat veel lager is dan de 0,25% vergoeding die Bitvavo in rekening brengt. Bovendien biedt Binance een korting voor gebruikers die betalen met hun Binance Coin (BNB)-token, waardoor de kosten nog verder worden verlaagd.

Voor wie is Bitvavo het meest geschikt? 

Bitvavo is het meest geschikt voor beleggers die op zoek zijn naar een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Het platform biedt een breed scala aan functies, waaronder een ingebouwde portemonnee, een fiat-gateway en directe aankopen met een creditcard of betaalpas. Bitvavo heeft ook een van de laagste tarieven op de markt, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die willen investeren in cryptocurrencies zonder de bank te breken.

Bitvavo review

Bitvavo is een cryptocurrency-uitwisseling waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen. Het bedrijf is opgericht in 2018 en is gevestigd in Nederland. Bitvavo biedt een verscheidenheid aan functies, waaronder een mobiele app, een portemonnee en ondersteuning voor meerdere valuta’s. Bitvavo heeft ook een van de laagste tarieven op de markt.

Bitvavo is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om cryptocurrencies te kopen en verkopen. Het bedrijf biedt een mobiele app, een portemonnee en ondersteuning voor meerdere valuta’s. Bitvavo heeft ook een van de laagste tarieven op de markt.

Bitvavo account aanmaken review

Bitvavo is een bitcoin exchange gevestigd in Nederland. Opgericht in 2016, stelt het platform gebruikers in staat om bitcoins te kopen, verkopen en op te slaan. Bitvavo biedt ook een portefeuilleservice en oplossingen voor verkopers.

Het aanmaken van een Bitvavo-account gaat snel en eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en een wachtwoord. Zodra je je hebt geregistreerd, kun je direct beginnen met het kopen en verkopen van bitcoins. Bitvavo rekent een vergoeding van 0,25% op alle transacties. Er zijn geen stortings- of opnamekosten.

Bitvavo is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een eenvoudige manier om bitcoins in Nederland te kopen en verkopen. Het platform is gebruiksvriendelijk en biedt concurrerende tarieven.

Handleiding cryptocurrency kopen & verkopen bij Bitvavo

Bitvavo is een populaire cryptocurrency-uitwisseling waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen. Het proces van het kopen en verkopen van cryptocurrencies op Bitvavo is eenvoudig en duidelijk. In deze gids laten we je zien hoe je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen op Bitvavo.

Eerst moet je een account aanmaken op Bitvavo. Nadat je jouw account hebt aangemaakt, moet je geld op jouw account storten. Je kunt dit doen door geld over te maken van jouw bankrekening of door een creditcard of betaalpas te gebruiken. Zodra u geld op jouw account heeft gestort, kun je cryptocurrencies kopen en verkopen.

Om cryptocurrencies op Bitvavo te kopen, selecteert je eenvoudig de cryptocurrency die je wilt kopen en voer je het bedrag in dat je wilt kopen. Nadat je het bedrag hebt ingevoerd, klik je op de knop “Kopen”.

Bitvavo review exchange

Bitvavo review van de exchange vinden? Lees dan snel verder. Bitvavo is een cryptocurrency-uitwisseling waarmee gebruikers een verscheidenheid aan digitale activa kunnen kopen, verkopen en verhandelen. Het platform is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en biedt een verscheidenheid aan functies die het een uitstekende keuze maken voor diegenen die aan de slag willen in de wereld van cryptocurrency-handel.

Een van de geweldige dingen van Bitvavo is dat het een breed scala aan betaalmethoden biedt, waaronder creditcards en betaalpassen, bankoverschrijvingen en zelfs PayPal. Dit maakt het voor gebruikers gemakkelijk om geld op hun rekeningen te storten en snel te beginnen met handelen. Een ander pluspunt is dat de uitwisseling concurrerende tarieven biedt, zonder verborgen kosten of heffingen.

Bitvavo heeft ook een sterke focus op beveiliging, met meerdere beschermingslagen om gebruikersgelden veilig te houden. Het platform maakt gebruik van koude opslag voor al het geld van klanten, wat betekent dat ze offline en buiten het bereik van hackers worden opgeslagen.

Bitvavo review kosten en prijzen

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency-uitwisseling waarmee je cryptocurrencies kunt kopen, verkopen en opslaan. Het bedrijf is opgericht in 2018 en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam. Bitvavo heeft een lage handelsvergoeding van 0,25% en biedt een korting wanneer je betaalt met hun eigen token, de Bitvavo Token. Je kunt je cryptocurrencies opslaan op het Bitvavo platform of in een wallet naar keuze. bitvavo biedt ook een mobiele app waarmee je onderweg kunt handelen.

De kosten en prijzen die verbonden zijn aan het gebruik van Bitvavo zijn zeer redelijk in vergelijking met andere brokers die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn. De handelsvergoeding is bijvoorbeeld slechts 0,25%, wat aanzienlijk lager is dan wat andere beurzen in rekening brengen.

Conclusie review: is Bitvavo een goed platform?

Bitvavo is een goed platform voor wie op zoek is naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke cryptocurrency-uitwisseling. De kosten zijn laag en de interface is eenvoudig. Over het algemeen is Bitvavo een goede keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudige crypto-uitwisseling.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over crypto lezen?

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

  Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden drie moderne manieren genoemd

Lees verder »