eToro review

Op zoek naar een eToro review? Lees dan snel verder op onze pagina. 

eToro logo

eToro review en ervaringen

eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers in contact kunnen komen met andere investeerders om een verscheidenheid aan activa te verhandelen, waaronder aandelen, grondstoffen, indices en cryptocurrencies. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door de broers Yoni en Ronen Assia en is sindsdien uitgegroeid tot meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers in 170 landen.

Voordelen

Nadelen

Wat is eToro?

eToro is een platform voor sociaal beleggen waarmee je kunt beleggen in verschillende activa, waaronder aandelen, grondstoffen en valutaparen. Je kunt ook de transacties van andere beleggers kopiëren op het eToro-platform.

Wat kun je kopen bij eToro?

eToro is een online broker waarmee gebruikers verschillende activa kunnen verhandelen, waaronder aandelen, grondstoffen, indices en valuta’s. Een van de unieke kenmerken van eToro is dat het gebruikers ook in staat stelt om crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum te verhandelen. Naast deze activa biedt eToro ook een aantal andere beleggingsproducten, waaronder ETF’s en obligaties.

Voor degenen die aandelen willen verhandelen, biedt eToro een brede selectie van bedrijven van over de hele wereld, waaronder Apple, Amazon, Facebook en Google. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in grondstoffen, biedt eToro olie, goud en zilver. Er zijn ook indices beschikbaar om te handelen, waaronder de Dow Jones Industrial Average en de S&P 500.

Bij eToro kun je alles kopen op één platform. Je kunt de volgende dingen kopen op eToro:

 • Aandelen
 • Crypto’s
 • Grondstoffen
 • Forex (valuta’s)
 • Indices
 • ETF’s

eToro Trustpilot review

Zoals te zien is op Trustpilot scoort eToro 4,2 van de 5 sterren. Dit is relatief hoog voor een crypto broker en is ongeveer vergelijkbaar met de reviews van Bitvavo. 56% van de mensen geven aan in hun eToro review dat ze eToro als uitstekend ervaren en 13% van de mensen geeft aan dat ze eToro als goed ervaren. Wel geven 25% van de mensen aan dat ze eToro als slecht hebben ervaren. Veel van deze negatieve reviews gaan over de te hoge transactiekosten bij crypto. 

eToro trustpilot review

Hoe makkelijk kun je crypto kopen op eToro?

Het is heel eenvoudig om crypto te kopen op eToro. Je kunt het kopen met fiat-valuta of het inruilen voor andere activa op het platform. Het proces is eenvoudig en er zijn voldoende bronnen beschikbaar als je hulp nodig hebt.

Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat eToro momenteel geen opnames voor cryptocurrencies aanbiedt, dus je moet jouw positie verkopen en terug converteren naar fiat-valuta als je toegang wilt tot jouw geld. Over het algemeen is het kopen van crypto op eToro echter een heel eenvoudig proces.

eToro biedt in totaal 76 verschillende crypto’s aan. Dit is een stuk minder dan brokers als Bitvavo of Binance, maar de meest populaire cryptocurrencies zijn er wel. Wil je liever meer crypto’s? Dan is Bitvavo zeker een aanrader. Wil je eerst wat meer informatie over deze crypto broker? Lees dan onze Bitvavo review.

Betaalmogelijkheden eToro

EToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers verschillende activa kunnen verhandelen, waaronder cryptocurrencies. Het platform is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren handelaren en biedt een breed scala aan functies en hulpmiddelen. In deze eToro recensie bekijken we de belangrijkste functies van het platform en hoe het kan worden gebruikt om cryptocurrencies te verhandelen. Als je aandelen wilt kopen zul je eerst geld moeten storten op je eToro rekening. Dit kan bij eToro op de volgende manieren:

 • Creditcard
 • PayPal
 • Neteller
 • Skrill
 • Rapid transfer
 • IDEAL
 • Klarna
 • Bankoverschrijving
 • Online bankoverschrijving
 • POLi

Maximale storting

Op eToro kun je niet via alle betaalmethodes maximaal storten via een bankoverschrijving kan dit wel. Op niet geveriveerde accounts mag maximaal $ 2250 worden gestort in 1 keer.

 • Creditcard maximaal $ 40.000
 • PayPal maximaal $ 10.000
 • Neteller maximaal $ 10.000
 • Skrill maximaal $ 10.000
 • Rapid transfer maximaal $ 5500
 • IDEAL maximaal $ 50.000
 • Klarna maximaal $ 30.000
 • Bankoverschrijving geen limiet
 • Online bankoverschrijving maximaal $ 40.000
 • POLi maximaal $ 70.000

Kosten eToro

Voor veel mensen zijn de kosten een belangrijk aspect bij het kiezen van een broker. Hierom zullen wij ook uitgebreid ingaan op de handelskosten van eToro in deze eToro review. eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers in contact kunnen komen met andere handelaren en kunnen beleggen in een verscheidenheid aan activa, waaronder aandelen, ETF’s, grondstoffen en cryptocurrency. eToro biedt een aantal verschillende accounttypes, elk met zijn eigen minimale stortingsvereisten en kosten.

Het basisaccount is het standaardaccount, dat een minimale storting van $ 200 heeft en opnamekosten van $ 5 in rekening brengt. Voor handelaren met een groter volume biedt eToro het Premium-account, dat een minimale storting van $ 10.000 heeft en gebruikers toegang geeft tot extra functies, zoals geavanceerde grafiektools en klantenondersteuning. Er is ook het VIP-account, dat een minimale storting van $ 50.000 heeft.

Hoewel eToro van tijd tot tijd enkele kortingen en promoties aanbiedt, zijn hun totale kosten aan de hoge kant in vergelijking met andere sociale handelsplatforms. De handelskosten verschillen sterk per aandeel. Deze handelskosten zijn als volgt ingedeeld:

 • Aandelen en ETF’s heeft 0% commisie
 • Crypto heeft 1% commisie, dit is een stuk duurder dan Binance met maximaal 0,1% en Bitvavo met maximaal 0,25%
 • CFD’s vanaf 1 Pips
 • eToro Money gratis tot 2023
eToro investing

Is eToro betrouwbaar?

eToro is een betrouwbaar handelsplatform dat zijn gebruikers een breed scala aan functies en voordelen biedt. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van eToro is dat het uiterst gebruiksvriendelijk en gebruiksvriendelijk is. Zelfs degenen die niet bekend zijn met handelen, kunnen gemakkelijk hun weg vinden op het platform en beginnen met handelen.

Een ander voordeel van het gebruik van eToro is dat het zijn gebruikers een zeer hoog beveiligingsniveau biedt. Al jouw persoonlijke informatie en financiële gegevens worden veilig opgeslagen en beschermd op het platform. Je kunt er ook zeker van zijn dat jouw geld op veilige bankrekeningen wordt bewaard en dat eToro wordt gereguleerd door meerdere financiële autoriteiten.

Over het algemeen is eToro een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en veilig handelsplatform dat zijn gebruikers een geweldige ervaring biedt. Ook is het zeker terug te zien in de reviews dat veel mensen eToro ervaren als een fijn platform.

Is eToro veilig?

eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers verschillende activa kunnen verhandelen, waaronder aandelen, grondstoffen, valutaparen en cryptocurrencies. Het platform biedt gebruikers ook de mogelijkheid om de transacties van andere succesvolle investeerders op de site te kopiëren. In deze eToro review zullen we kijken naar de functies die dit platform uniek maken en of het geschikt is voor jou. eToro is één van de veiligste brokers die er is. Dus: Is eToro veilig? Ja, eToro is één van de veiligste brokers van de wereld.

eToro review wallet

In deze eToro review zullen we ook kijken naar de wallet van eToro. Een wallet is de plek waar je je aandelen en crypto’s kunt opslaan. In een wallet kun je zien hoeveel je van alles hebt en of je winst of verlies hebt gemaakt.

eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers verschillende activa kunnen verhandelen, waaronder cryptocurrencies. Een van de belangrijkste kenmerken van eToro is de crypto portemonnee, waarmee gebruikers hun cryptocurrencies in een veilige omgeving kunnen opslaan.

De eToro-portemonnee is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten en biedt een verscheidenheid aan functies die het een aantrekkelijke optie maken voor beleggers in cryptocurrency. Zo ondersteunt de portemonnee meerdere talen, waardoor deze toegankelijk is voor een breder publiek. Bovendien biedt de portemonnee een ingebouwde uitwisseling waarmee gebruikers hun cryptocurrencies kunnen converteren naar andere activa, zoals fiat-valuta’s of andere cryptocurrencies.

Over het algemeen is de eToro-portemonnee een handige en gebruiksvriendelijke optie voor diegenen die hun cryptocurrencies in een veilige omgeving willen opslaan.

De eToro app

De eToro-app is een van de populairste beleggingsapps die er is. Dit komt ook doordat je vrijwel elke soort belegging op één platform kunt doen. Steeds meer mensen beleggen via hun telefoon dus voor een broker is een mobiele app ook steeds belangrijker. In deze eToro review zullen we ook kijken naar de mobiele app van eToro en hier een review over geven.

Hiermee kunnen gebruikers beleggen in verschillende activa, waaronder aandelen, cryptocurrencies en grondstoffen. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

De app is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en biedt een verscheidenheid aan functies die het een goede keuze maken voor zowel beginnende als ervaren beleggers. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een volglijst van hun favoriete activa instellen en ze kunnen realtime updates krijgen over de prijzen van die activa. De app biedt ook een nieuwsfeed, zodat gebruikers op de hoogte kunnen blijven van het laatste financiële nieuws.

Een van de beste eigenschappen van de eToro-app is de integratie van sociale media.

Verder is de eToro app ook heel overzichtelijk en is alles gemakkelijk te vinden. De eToro app is beschikbaar voor IOS en beschikbaar voor Android.

eToro review app eToro crypto app

Voordelen eToro

In deze eToro review zullen we ook kijken naar de voordelen van eToro.

eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers in contact kunnen komen met andere handelaren en kunnen beleggen in een verscheidenheid aan activa, waaronder aandelen, cryptocurrencies, grondstoffen en meer. eToro heeft een aantal voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor zowel nieuwe als ervaren beleggers.

Een van de grootste voordelen van eToro is de sociale handelsfunctie. Hierdoor kunnen gebruikers in realtime zien wat andere handelaren doen en hun transacties kopiëren. Dit is een geweldige manier voor nieuwe investeerders om van meer ervaren investeerders te leren en mogelijk winst te maken zonder al het onderzoek zelf te hoeven doen. Let wel op dat het kopiëren van ander mans investeringen uiteraard geen garantie is tot winst.

Een ander voordeel van eToro is dat het een verscheidenheid aan investeringsopties biedt. Naast aandelen en cryptocurrencies kunnen beleggers ook handelen in grondstoffen, ETF’s en meer. Dit geeft beleggers de mogelijkheid om hun portefeuilles te diversifiëren en te profiteren van een verscheidenheid aan verschillende activaklassen.

Nadelen eToro

In deze eToro review zullen we ook kijken naar de nadelen van eToro in het algemeen.

eToro is misschien een geweldig platform voor sommige beleggers, maar het is niet zonder nadelen. Een van de grootste nadelen is het gebrek aan klantenservice. Als je een probleem hebt met je account of ergens hulp bij nodig hebt, heb je pech. Er is geen telefoonnummer of live chat-ondersteuning om eToro te bereiken, en de enige manier om contact op te nemen is via e-mail.

Een ander nadeel van eToro is dat het niet zoveel investeringsopties biedt als andere platforms. Je kunt alleen aandelen, ETF’s, valuta’s en grondstoffen verhandelen op eToro, wat voor sommige beleggers misschien niet genoeg is. eToro biedt een minder groot assortiment aan crypto’s aan wat voor fanatieke crypto beleggers verveldn kan zijn.

eToro account aanmaken

Als je aan de slag wilt met sociale handel, is eToro een geweldige optie. Een account aanmaken gaat snel en eenvoudig en kan volledig online.

Je moet eerst enkele persoonlijke basisgegevens verstrekken, waaronder jouw naam, e-mailadres en geboortedatum. Je moet ook een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Zodra je dit hebt gedaan, kun je het platform van eToro gaan gebruiken. Bij eToro kun je er ook voor kiezen om een account aan te maken door middel van in te loggen op je Google of Facebook account. Door in te loggen op deze accounts heeft eToro direct al je gegevens al en kun je sneller aan de slag.

Een van de geweldige dingen van eToro is dat het een oefenaccount biedt, waarmee je het platform kunt uitproberen zonder echt geld te riskeren. Dit is een geweldige manier om vertrouwd te raken met het platform voordat je je kapitaal investeert. Bij eToro kun je een gratis demoaccount aanmaken en op dit account $ 100.000 krijgen om mee te beleggen. Zo kun je kijken of jouw investeringen mogelijk winstgevend zijn en/of investeren voor jou is weggelegd.

eToro review over een account aanmaken: Het account aanmaken proces bij eToro is zeer gemakkelijk en toegankelijk.

Wil je een account aanmaken op eToro? Ga dan naar account aanmaken eToro.

eToro aanmelden

eToro is een sociaal handels- en investeringsplatform met meer dan 10 miljoen geregistreerde gebruikers. Het bedrijf is in 2007 opgericht met de visie financiële markten voor iedereen toegankelijk te maken. Tegenwoordig is eToro een van ’s werelds grootste sociale handelsplatforms.

eToro biedt een webgebaseerd platform en een mobiele app waarmee gebruikers aandelen, cryptocurrencies, grondstoffen en andere activa kunnen verhandelen. Het platform is ontworpen voor zowel ervaren handelaren als voor degenen die nieuw zijn in beleggen.

Het aanmelden op eToro is heel gemakkelijk. Je hebt voor het aanmelden je gebruikersnaam of e-mailadres nodig en je wachtwoord. Ook kun je een tweestapsverificatie instellen. Als je deze hebt ingesteld met je deze invullen als je wilt inloggen.

Hoe werkt eToro?

eToro is een sociale handels- en investeringsmaatschappij die bestaat sinds 2007. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Cyprus en heeft meer dan 4 miljoen gebruikers in 170 landen. Met eToro kunnen gebruikers aandelen, indices, grondstoffen en valuta’s verhandelen met andere gebruikers op het platform. Het bedrijf biedt ook een verscheidenheid aan andere beleggingsproducten, zoals CFD’s, ETF’s en crypto-activa.

In deze eToro-review zullen we de functies en voordelen van het platform bekijken om je te helpen beslissen of het geschikt voor jou is.

EToro werkt net zo als vele andere brokers. Je maakt een account aan op eToro en je stort geld op je account. Met dit geld kun je vervolgens aandelen kopen. Deze aandelen kun je zien en beheren in je crypto wallet.

eToro ervaringen

eToro is een online handelsplatform dat al sinds 2007 bestaat. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Cyprus en Israël en biedt een verscheidenheid aan diensten, waaronder forex trading, CFD-handel en sociale handel.

Ik gebruik eToro nu ongeveer twee maanden en heb tot nu toe een geweldige ervaring gehad. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk en de klantenservice is uitstekend. Ik zou eToro zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goed online handelsplatform.

Waarom is eToro zo populair?

eToro is een sociaal investeringsnetwerk waarmee gebruikers in contact kunnen komen met andere investeerders om financiële activa te verhandelen. eToro biedt een webgebaseerd platform en een mobiele app die toegang bieden tot wereldwijde markten en het kopiëren van andere handelaren mogelijk maken. In deze eToro-review zullen we de kenmerken en voordelen van dit platform voor sociaal beleggen bekijken.

eToro versus Binance

Als het gaat om online handelsplatforms, zijn twee van de meest populaire namen eToro en Binance. Beide platforms bieden een verscheidenheid aan functies en voordelen voor handelaren, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor jou geschikt is. Hier is een blik op hoe eToro en Binance zich verhouden op het gebied van functies, kosten en meer.

eToro is een sociaal handelsplatform waarmee gebruikers de transacties van andere succesvolle handelaren kunnen kopiëren. Dit kan een geweldige manier zijn om te leren van meer ervaren investeerders en tegelijkertijd geld te verdienen. eToro biedt ook tal van andere functies, waaronder een ingebouwde nieuwsfeed, analysetools en leermiddelen.

Binance is een van ’s werelds grootste cryptocurrency broker. Het biedt een breed scala aan altcoins, lage handelskosten en 24/7 klantenondersteuning.

Benieuwd naar Binance? Ga dan naar Binance en bekijk wat ze te bieden hebben. 

eToro versus Litebit

eToro is een sociaal handels- en investeringsnetwerk waarmee gebruikers kunnen handelen in een verscheidenheid aan activa, waaronder aandelen, grondstoffen, valuta’s en indices. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door de broers Yoni en Ronen Assia en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste sociale handelsnetwerken ter wereld met meer dan 4,5 miljoen geregistreerde gebruikers.

In deze eToro-recensie zullen we de functies en voordelen bekijken die dit platform onderscheiden van de concurrentie, evenals enkele van de mogelijke nadelen waarvan gebruikers op de hoogte moeten zijn voordat ze zich aanmelden.

eToro versus Bitvavo

Als het gaat om online handelsplatforms, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Twee van de meest populaire platforms zijn eToro en Bitvavo. Dus, welke is de betere optie?

eToro is een sociaal handelsplatform dat werd opgericht in 2007. Het heeft meer dan 4,5 miljoen gebruikers in 140 landen. Met het platform kunnen gebruikers verschillende activa verhandelen, waaronder aandelen, ETF’s, grondstoffen en cryptocurrencies. eToro wordt gereguleerd door CySEC en is beschikbaar in 32 verschillende talen.

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency exchange die is opgericht in 2017. Het heeft meer dan 200.000 gebruikers in meer dan 50 landen. Met het platform kunnen gebruikers cryptocurrencies kopen en verkopen, evenals margehandel met een hefboomwerking tot 5x. Bitvavo is beschikbaar in het Engels en Nederlands.

Benieuwd naar onze mening over Bitvavo? Ga dan naar Bitvavo review.

eToro Reddit

Het is geen geheim dat eToro een van de meest populaire sociale handelsplatforms op internet is. Maar hoe zit het op Reddit? In dit artikel bekijken we wat eToro-gebruikers op Reddit zeggen en kijken of het de moeite waard is om het platform te bekijken.

eToro krijgt de laatste tijd veel aandacht op Reddit. Het platform is geprezen om zijn gebruiksvriendelijke interface en verscheidenheid aan middelen. Sommige gebruikers hebben echter kritiek geuit op eToro omdat het te duur is en niet genoeg functies biedt voor geavanceerde handelaren. Over het algemeen lijkt de consensus echter te zijn dat eToro een geweldige optie is voor beginners en informele beleggers.

Als je op zoek bent naar een sociaal handelsplatform dat een goede mix van eenvoud en functies biedt, dan is eToro zeker de moeite van het bekijken waard.

Bitcoin kopen in eToro

Bitcoin is een digitaal actief en een betalingssysteem uitgevonden door Satoshi Nakamoto. Transacties worden geverifieerd door netwerkknooppunten door middel van cryptografie en vastgelegd in een openbaar verspreid grootboek dat een blockchain wordt genoemd. Bitcoin is uniek omdat er een eindig aantal is: 21 miljoen.

Bitcoins worden gemaakt als beloning voor een proces dat bekend staat als mining. Ze kunnen worden ingewisseld voor andere valuta, producten en diensten. Vanaf februari 2015 accepteerden meer dan 100.000 handelaren en verkopers bitcoin als betaling.

Bitcoin kan worden gekocht via een digitale marktplaats genaamd Etoro. Etoro is een sociaal handels- en investeringsplatform waarmee gebruikers aandelen, grondstoffen, indices en valutaparen kunnen verhandelen. Bitcoin kan worden gekocht met Amerikaanse dollars, euro’s, Britse ponden, Japanse yen en Zwitserse franken.

Wil je voordat je begint meer leren over crypto? Dan is het aan te raden om een crypto cursus te doen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste crypto cursussen van Nederland. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over crypto lezen?

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

Drie manieren om te betalen Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden

Lees verder »

Drie manieren om te betalen

  Het betaallandschap evolueert voortdurend, met nieuwe en innovatieve methoden die traditionele vormen van betalen aanvullen of zelfs vervangen. Hieronder worden drie moderne manieren genoemd

Lees verder »